Kabanoo67 – De kledingwinkel voor mannen!

Kabanoo67, dé kledingwinkel voor mannen in Oostkamp en omstreken. Waar stijl en mannelijkheid samenkomen. Real men’s Wear! Dit is de kledingwinkel waar je een uitgelezen selectie van kwalitatieve herenmode kan vinden, met oog voor detail en vakmanschap. De collecties weerspiegelen de moderne man met een tijdloze smaak die je in een volledig nieuw plaatje onderdompelen. Ontdek een wereld vaan verfijnde mannenkleding, waar elke aankoop een statement is van echte stijl.

Wie of Wat is Kabanoo67?

Kabanoo67 is een kledingzaak die zich vooral richt op mannen, zoals de slogan luidt, Real Men’s Wear. Stefaan Defauw uitbater en eigenaar heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat Kabanoo67 helemaal is opgebloeid tot een fantastische zaak. Kabanoo67 is ondertussen al meer dan 14 jaar een vaste waarde in de modewereld. De missie en visie van Kabanoo67 is duidelijk, mannen en iedereen die daarbij komt kijken, in een nieuw jasje steken. Een costume, geklede kledij, casual kledij en zoveel meer, bij Kabanoo67 ben je aan het juiste adres. Zij gaan op een professionele maar toch persoonlijk manier om met hun klanten om de juiste kledij te verkopen aan de juiste persoon. Stefaan D. wil dat Kabanoo67 de kledingwinkel wordt voor mannen in de regio Brugge-Oostkamp en omstreken.

Stefaan Defauw uitbater en oprichter van Kavanoo67

Waarom voor Kabanoo67 kiezen?

Bij Kabanoo67, de bestemming voor heren. Het KabanooTeam zet klantentevredenheid op de eerste plaats. Hun toegewijde team streeft naar meer dan alleen kledingverkoop. Ze bieden een onvergetelijke winkelervaring, met een veelzijdig assortiment. Van formele elegantie tot casual comfort en sportieve activewear, streven ze ernaar om hun klanten te voorzien van de perfecte outfit. Regelmatige acties en kortingen maken hoogwaardige mode toegankelijk voor iedereen. De collecties ademen de nieuwste seizoenstrends, zodat je elk seizoen stijlvol voor de dag komt. Ze omarmen de betrouwbare merken, zodat klanten niet alleen in mode investeren, maar ook in langdurige stijl. Kwaliteit staat in ieder geval centraal, met zorgvuldig geselecteerde kledingstukken die vakmanschap en duurzaamheid belichamen.

Welke service?

Bij Kabanoo67 omarmen ze een diverse verzameling gerenommeerde merken. Het tijdloze vakmanschap van Noterman, de klassiek Britse flair van Lyle&Scott de sportieve elegantie van Fred Perry en Hugo Boss, het avontuurlijke karakter van PME Legend en de italiaanse finess van Profuomo. De zorgvuldige samengestelde collectie belichaamt harmonie tussen stijl en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar formele elegantie, casual chic of eigentijdse trends, bij Kabanoo67 vind je de perfecte combinatie van kledij. 

 

Daarnaast koesteren ze de band met hun klanten en streven ernaar om niet alleen kleding te verkopen, maar ook een persoonlijke connectie te creëren, waarbij jouw tevredenheid hun hoogste prioriteit is. Het is gewoon simpel, ze willen één grote beleving creëren om de klanten een onvergetelijke ervaring te geven.

Contact informatie

Adres: Stationstraat 10, 8020 Oostkamp, België

Tel: 050 78 17 91

BE 0674 765 058

Mail: stef.defauw@telenet.be

Website

Online 3D-tour in Kabanoo67

Wil jij ook een blogpost of ben je geïnteresseerd in onze diensten? 

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij helpen u graag verder.

4 reacties op “Kabanoo67 – De kledingwinkel voor mannen!”

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top