Gemeente Oostkamp geeft jonge ondernemers een kans

Oostkamp de meest vooruitstrevende gemeente van België

In het recente verleden hebben wij als marketingbureau een mooie meerwaarde kunnen bieden aan onze eigen gemeente, Oostkamp. Hierbij hebben wij kunnen helpen aan de campagne “Opgepeukt staat netjes”. Deze campagne richte zich op het bevorderen van netheid binnen de gemeente. Met de nadruk op sigaretten peuken. Uiteindelijk vonden wij dit een hele eer om de video’s te mogen aan leveren om de campagne op social media te ondersteunen.

Een vlotte samenwerking

Vanaf het allereerste contact met de gemeente Oostkamp was er een enorme positieve energie en bereidheid tot een mogelijke samenwerking voelbaar. Het team van de dienst communicatie was bijzonder professioneel. Op deze manier verliep de samenwerking heel vlot. Daarnaast was dit voor ons de perfecte gelegenheid om met de vrijheid die wij gekregen hebben de video’s aan te leveren op een professionele en creatieve manier. Hun enthousiasme werkte aanstekelijk en stimuleerde om de creativiteit ten volle te benutten.

 

De kans om met de gemeente Oostkamp samen te werken was voor ons dus heel bijzonder, gezien wij (Creative NAGENCY) ook van Oostkamp zijn. Het is niet alleen een geweldige ervaring geweest, maar het voelt ook goed om bij te kunnen dragen aan een belangrijk doel. Bovendien is de manier waarop de gemeente jongeren een kans geeft om hun talenten te tonen en verder te ontwikkelen heel positief voor jonge ondernemers.

Onze vier video's op een rijtje

De vier video’s belichten verschillende aspecten van de campagne en zijn opgenomen op verschillende locaties in Oostkamp.  De locaties zorgenden voor een authentieke en herkenbare achtergrond, wat de boodschap van de video’s nog krachtiger maakte. Eén van de locaties waar we de verschillende video’s hebben opgenomen, is net voor de kerk van Oostkamp om de probleemstelling in kaart te brengen. Daarnaast hebben we ook een video opgenomen aan het krantenwinkeltje ’t Zonneke, waar de persconferentie plaatsvond om hiermee de campagne aan te kondigen.

Elke video heeft zijn eigen unieke focus, maar samen vormen ze een coherent geheel. Dit gaf dan uiteindelijk de essentie van de campagne perfect weer. Niet alleen de problemen en oplossingen rondom netheid werden in kaart gebracht, maar ook de betrokkenheid van de gemeenschap. Dit hebben we op een positieve manier benadert om te zorgen voor een gezamenlijke inspanning.


De ander video’s kun u bekijken in onze Showroom.

De gemeente Oostkamp geeft de jeugd een kans

Wat deze ervaring echt speciaal maakt, is het feit dat de gemeente Oostkamp actief de jeugd betrekt bij hun projecten. Dit getuigt van hun vooruitstrevende visie en hun inzet om jongen mensen te ondersteunen. Dit geeft jonge ondernemers een grote kans om te groeien in hun eigen regio. Deze samenwerking heeft deuren geopend en waardevolle ervaringen opgeleverd waar wij in de toekomst met een goed gevoel op kunnen terug kijken.  

 

Dank u wel aan de gemeente Oostkamp voor deze kans en laten we elkaar verder helpen voor een betere toekomst.

Contact informatie gemeente Oostkamp

Adres: Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp, België

Tel: 050 819 819

BE 0207.529.520

Mail: info@oostkamp.be

Website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top